Jag älskar att dominera män

Jag älskar att dominera män

Finns det några undergivna män här som vill bli dominerade av mig? Hör gärna av er till mig i så fall! Jag tänder enormt på att se en naken man på golvet framför mig på alla fyra med benen brett isär. Jag vill leka med dildos och fingrar i din anal. Smiska din stjärt tills den blir varm och röd. Vill dra dig i kuken och pungen, varierat med ömma smekningar, samt slick och sug. Tänder även mycket på att binda dig helt naken på en stol, så att jag sen kan utnyttja din mun, din kuk, din pung, din anal precis som jag vill. Vill kanske sätta mig i ditt knä och knulla dig hårt eller så kanske jag tvingar dig att slicka min fitta när jag gnider den emot ditt ansikte.

Jag har så mycket sexfantasier som jag vill uppleva och du kanske har några egna vi kan prova? Kom gärna med lite härliga förslag! Krav: 100 % diskret, frisk, renlig, gärna en mycket stor kuk och pung, gärna helrakad nertill men inget absolut krav, men vem vet, är du inte rakad så kanske jag tar hand om det!

Verifiering sker via cam eller skype och telefonkontakt innan vi träffas för sex, fotar gärna dig för privat bruk, men jag kommer inte tillåta att du fotar mig. Jag söker enbart efter män som är manliga och riktiga män i vanliga livet, men som tänder på att bli dominerade av en kvinna ibland!

Bli medlem gratis och svara!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *