Hemmafru söker ett speciellt utomhussexmöte

En kvinna som vill hålla i kuken medan du kissar

Jag vet inte ens vad som händer med mig. Jag svär på att jag är en bra fru, hemmafru och mamma och ändå har jag väldigt smutsiga fantasier. Jag gillar att se hur män kissar. Jag tycker det är fascinerande och skulle vilja kunna hålla i din kuk medan du kissar. Kanske skulle jag till och med sticka fingret i strömmen och smaka på juicen, men jag är inte säker än.

Mitt erbjudande skulle vara att vi träffas i parken, jag kan hålla i kuken medan du kissar och jag runkar av dig i gengäld. Det är rättvist, eller hur? Det låter kanske lite konstigt till en början, men låt mig slå vad om att du också gillar det. Så tryck på tangenterna och berätta när vi kan träffas.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *