helt vanligt sex

Jag söker efter helt vanligt sex, med kondom. Ej förhandlingsbart! Ons och anonymt i den mån att inga namn eller telefonnummer lämnas ut. En riktig bild på dig där jag kan se ögon är dock ett krav. Jag vill inte ha grisen i säcken. Även om det är anonymt så är attraktion viktigt. Snopp-bilder ger inga pluspoäng. Jag anser det vara något vulgärt o avtändande med dessa bilder. Live är en helt annan sak 🙂 Fånga min uppmärksamhet med en riktig presentation och ett fint mejl. Blir jag intresserad så får du tillgång till mina bilder plus att jag då svarar på ditt mejl. Kanske är du tillfälligt i stan och vill ha lite sällskap? Vi kan inte vara hos mig då jag har inneboende. Inget svar, inget intresse. Sorry, men av erfarenhet så får jag fler mejl än jag orkar svara på och det även utan en annons och profilbild.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *