Hej, jag söker män med framfallsfetisch

Hon söker någon som vill fista hennes rumpa hårt

Till alla som har en framfallsfetisch, ni kan uppleva riktigt häftiga saker med mig. Kära män, jag är helt och absolut inne på analt framfall, men vaginalt är också coolt, bara inte riktigt lika häftigt som analt. Vem av er som gillar det kan kontakta mig och besöka mig regelbundet.

Jag behöver någon som vill fista min rumpa hårt, det är det som gör mig kåt, jag behöver det varje dag. Därför har jag också en vakuumpump hemma och den kan jag använda för mig själv, men det är såklart inte samma sak. Vill du hjälpa mig att få ut ännu mer ur min rumpa. Vill du se hur jag ser ut på insidan och vända insidan ut, som man säger.

Om du är nybörjare inom området, då är det inte illa. Kanske har du inte gjort det än, men du är kåt och nyfiken på det. Jag ska visa dig vad du kan göra med analhål. Det finns riktigt coola saker där. Jag har ett stort utbud av kåta sexleksaker som vi kan prova på ett fetischmöte.

Fisting kan inte vara hårt nog

Jag bor i Göteborg, mitt i staden, träffas bara i min lägenhet eftersom allt annat är för känsligt för mig. Tyvärr vet du aldrig vem du kan stöta på vid sådana sajter.

Att lära känna varandra i förväg via mail, telefon eller vad som helst är absolut obligatoriskt. Annars har jag inga krav på dig, var snäll, var dig själv, inga doms snälla, fet eller smal, det spelar ingen roll, samma sak med din ålder. Vill du ha fler bilder på mig, krävs det ett detaljerat meddelande från dig.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *