Gift kvinna söker en extra kuk på fredagar eller lördagar

Gift kvinna söker en extra kuk på fredagar eller lördagar

Är du kåt och knullsugen på att knulla en riktig snygg, gift kvinna. På fredagar eller lördagar! Hör i så fall av dig med KIK och BILDER. Söker efter diskreta män mellan 30 upp till 45 år med riktiga stora och grova kukar, minst 22×17 cm. Är redan nu riktig kåt på att få känna, runka och suga av era stora, härliga kukar, och sedan låta er knulla mig skönt och hårt medan min man ser på och runkar eller så kanske ni turas om och fyller upp mig med en massa kuk.

Du är minst 185 cm lång, vältränad och frisk, fräsch, helrakad, attraktiv, inte blyg, för du ska våga ta för dig rejält. Samt 100% diskret! Jag vill träffa dig eller er tillsammans med min man först, men är du duktig och knullar du mig riktigt skönt så kan vi träffas själva också efter det, det enda jag vill av dig är att du knullar mig ordentligt, ingenting annat. Det är så snuskigt och förbjudet att göra så här när man är gift och det gör mig så kåt. Du måste verkligen vara uthållig och kunna knulla länge, för övrigt så jag gillar jag bara vanlig sex!

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *