Fantiserar om att träffa en äldre man

Äldre man eller ung oskuld

Jag är en vanlig tjej som har mitt privata liv klart. Är ofta kåt men vissa saker hinns inte alltid med. Jag fantiserar om att träffa en äldre man, kanske lite som en morfar för mig, gärna en intellektuell sådan. Han ska vara dominant och kunna utforska min kropp med säkra händer. Kanske tycker han om att ha sex utomhus, kanske har han några manliga kompisar som vill älska med mig också. Jag är inte intresserad av fisting, analt eller andra extrema saker. Jag är glad, söt och trevlig. Har små tuttar. Unga män utan sexuell erfarenhet är intressant. Tro inte att ett ”tja” duger. Berätta om dig själv, vad vill du ha och vem är du?

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *