En massa sex

En massa sexJa nu söker jag igen o det kan bero på att det svarar en massa konstigt så man lessnar på att ha annons ute gör nu ett nytt försök så finns du verbala humoristiska galna kille som kan ta raka rör och en massa sex i tid o otid då kan du skriva till mig.. bör vara mellan 28-45 ej mer el mindre tack sen skall ni helst då va utan tant blir bara så jobbigt då ni kollar klockan har bråttom hem för hon snart slutar jobbet, hehe det är nått jag ej vill va med om tack på förhand så sex drogs and rockn roll tack.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Hejsan Andreas här din nya kk kanske? 😉

    Jag såg din annons här ute och det fångade mig direkt då jag är helt säker på att jag är den du söker
    Är en man 27år gammal är singel och bor i Halmstad!

    Om detta verkar intressant så tveka inte att kontakta mig så kan jag göra en mer utförlig beskrivning om mig själv då jag är jätte intresserad av dig!

    Med vänliga hälsningar Andreas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *