Dominant man sökes

Hej! Söker en dominant man som kanske kan bli min Herre om vi klickar. Vill alltså ha ett 24/7 förhållande med rätt man.  Vill gärna att han är äldre än mig. Du ska vara dominant, hård och bestämd samtidigt som du är snäll, respektfull och omtänksam. Du ska kunna älska mig som din fina flicka samtidigt som du kan behandla mig som din smutsiga lilla slyna. Det ska finnas utrymme för gränser, och jag ska fortfarande ha min rätt att säga ifrån om något inte känns bra.

Du ska vara singel eller i ett öppet förhållande, jag är inte intresserad av konkurrens eller smygande för en ovetande partner. Du ska tycka om stora tjejer. Vad gillar jag då?  Verbal förnedring, lättare våld som örfilar, lättare strypgrepp, bli slagen med redskap som ett skärp tex. Intresserad av bondage, utlåning till personer som vi väljer tillsammans (men du har sista ordet).

Känner du dig träffad så får du gärna skriva ett meddelande och berätta om dig själv. Är jag inte intresserad så säger jag det och utgår från att du kan hantera det. Vem vet, kanske just DU blir min Herre? Puss och kram.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *