Desperat efter kuk

Jag behöver kuk NU. Vill att du som är en dominant man 20+ ska komma över till mig, kvinna på 42 (jag hoppas inte det gör något att jag är äldre och att du vill hitta en milf), och antingen knulla mig i din bil eller på ett hotellrum eller egentligen var som helst. Jag är villig att göra vad du än vill bara jag får lite kuk i mig och känna hur det är att få min fitta riktigt fylld, vet inte vad jag ska göra, jag håller på att bli galen av kåthet. Jag är så desperat, snälla kom och ta mig, hårt! Kan tyvärr inte vara hos mig eftersom jag bara har ett rum i en lägenhet och mina rumskamrater ofta är hemma och det är bara pinsamt.. Men kan tänka mig att knulla i bilen om du inte har något ställe heller. Bara jag får kuk. OBS detta gäller bara en gång, vill inte ha någon längre relation och inte KK-relation heller.

Bli medlem gratis och svara!

3 comments

  1. Hej vad du beskriver låter väldigt intressant, är en kille på 21 år, skicka gärna ett mejl om du är intresserad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *