Charmig älskare sökes

Det är svårt att hitta något bra bland alla mail som strömmar in, trött på alla dessa osmakliga förslag. Söker en charmig gentleman som kan skämma bort mig på flera plan när andan faller på. Du skall vara 40+, ha inre och yttre stil, vara allmänbildad och tycka om att umgås över en god middag och ett glas rött. Du är verbal och social, med glimten i ögat och en stor dos humor. Du får gärna befinna dig i samma situation som jag, dvs gift… Det här är något som sker på bådas villkor, söker inte en engångsgrej utan en älskare att träffa under längre tid, att utforska nya spännande saker med…

Bli medlem gratis och svara!

2 comments

    1. Hej hade älskat uppvaktad dig som en lady och höra dig viska, vill jag vara mer än vän…? Viska tillbaka vill att du ska se när jag svarar på vad jag vill med dig – okej, men vill se dig passionerad och uppskatta mig, du tar med dig till Kreta. Jag vill se dig i nikini och i min pool, kyssa och känna dig slingra benen runt sätt dig på mig och innan jag sätter dig på poolkanten titta på mig, när du tränger in och älskar hur töjer dig stöna heta du – snart ser du hur bara ollonet kommer hamra, du kysser mig och har mellan med kuken i handen och du säger – knulla mig och kom hit. Du hör när du töjer och vill skrika ut när du tar kuken i min mun… Innan märker din son knullar pappas kvinna och älskar det. Sug mig och håll kvar be mig låta min 15 knulla dig hårt. Milfen älskar hur hans kompisar ser snyggaste kvinnans mamma ta min sons kuk. Jaaa. Guud vilken kuk knulla pappas kvinna som om jag vore din…. Din kuk är underbart snälla fortsätt….. Folk runkar och sprutar på dig min son sprutar i dig och du säger, kom hit – du sätter dinb kuk i mig igen. Smyg till mig, tryck in ollonet och vet din kvinna älskar din kuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *