Bestämd man vill jag ha för sex

Bestämd man vill jag ha för sex

Jag söker någon som vågar ta för sig ordentligt i sängen.  Jag är inte ute efter något sådant som våld, tvång eller aggressivitet, utan en total kontroll och bestämdhet. Du ställer inga frågor utan ger mig bara instruktioner, men ett nej är alltid ett nej och du är duktig på att läsa av situationen.

Är inte intresserad av någonting absurt, inget analsex, inget deepthroatande. Inga typer av förtöjningar, åtminstone inte till en början, men jag gillar däremot om du håller fast mig ordentligt. Det är för dig oviktigt om jag får komma eller inte. Du får gärna vara riktigt stark så att jag känner mig lite i underläge. Inte över 30 år.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *