BBW söker kk

Söker en seriös och fräsch kille mellan 25-45 år som har egen bostad (i Malmö-området) där vi kan ses regelbundet för sex. Viktigt att du gillar en större tjej och stora rumpor. Min kräver mycket uppmärksamhet, t.ex. med lättare smisk och slick! Även facesitting. Gillar ”vanligt sex” men också lättare bdsm-sex. Har tidigare varit undergiven men är riktigt sugen på att prova vara dominant. När du skickar första meddelandet är det viktigt att du har bild på kroppen, annars får du inget svar. Vill kort in på samtalet också se en ansiktsbild. Jag är inte intresserad av längre sexchattar, det är möten irl som jag är ute efter! Hoppas vi hörs 😉

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Hej gudinna ! Du får gärna dominera mig och mosa mig med din rumpa. Jag ser bra ut och har en slank kropp 🙂 kan skicka bild till din mail !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *