Bara skön sex

Bara skön sexSugen på en snabb dejt

Nu ska jag prova nåt jag aldrig har gjort någon gång i mitt präktiga liv hehe. Jag vill träffa nån från nätet, det har jag gjort tidigare men inte på detta sättet. Jag vill bara att vi snackar lite i chatten, om tycke uppstår där så vill jag träffas ganska direkt och checka av kemin. Om allt känns bra för oss båda så vill jag att vi har sex. Bara sex, när vi har knullat så skiljs vi åt, vi presenterar oss inte med våra riktiga namn, inget sånt.

Inget snack bara skön sex, gärna i flera timmar om du orkar? hehe. För jag orkar, jag kan knulla lääänge hehe. Du har en kuk som är minst typ som medel, är det 15cm eller nåt sånt, iallafall inte mindre, gärna tjock men bara en önskan 😉 Gamla gubbar behöver inte svara, jag är inte intresserad, jag vill ha en kille som är pigg haha. Detta måste bli vår hemlighet, ingen får veta om detta. Jag har aldrig gjort så och ingen av mina vänner skulle ens tro att jag skulle göra så här. Men jag tycker det är riktigt spännande, så fatta tangentbordet och skriv en rad. Höres i chatten 😉

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Pingback: KK Deluxe sökes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *