Är en sexuellt frustrerad tjej

Är en sexuellt frustrerad tjej

Hej, är ny på den här sidan! Är en mycket nyfiken (kanske lite sexuellt frustrerad) tjej som är ute efter en trevlig kille i centrala Stockholm att ha sex med när lusten kommer. Bor själv centralt i stan och vill att vi ska kunna ses med kort varsel. Är ensam hela fredagarna och söker därför någon som kanske vill inleda en knullkompis relation tillsvidare, vilket vore toppen för mig! Jag vill ha en bra kontakt med killen och söker därför inga snabba engångsträffar!

Fånga mitt intresse först, förhoppningsvis kan vi sen knulla redan på fredag om allt känns rätt mellan oss. Vi kan börja diskutera vad vi båda gillar och vill göra tillsammans, jag vill i stort sett bara ha vanligt vaniljsex. Respektera att jag enbart söker någon runt min egen ålder, jag blockerar direkt alla äldre som skriver ett svar till mig.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *