Analsex i Örebro

Söt tjej på 35 år, fräsch, nyfiken, charmig, smärt med hjärta och värme, söker kille/man som inte vill ha något oprövat. Är med på dina förslag så länge dom inte skadar någon av oss. Ålder och utseende bisak. Jag gillar visserligen killar som är lite runda och goda, men det är inget krav. Sexuellt tänder jag på att vara undergiven men jag gillar inte att t.ex. bindas eller behandlas illa eller som en hora. Men jag gör det gärna skönt för dig på alla andra sätt som du kan komma på. Jag älskar analsex och jag bara är ordentligt kåt först. Renlighet och diskretion absolut självklart. Svara mig snart. Örebro.

Bli medlem gratis och svara!

3 comments

  1. Hej, jag är 23 år och bor i Katrineholm. Kan komma varenda gång du vill ses. Tycker att din fitta ser så bra och attraherande ut. Hör gärna av dig om du vill träffas eller kanske en bild från mig innan.

  2. Hej Roger här .jag tycker vi skulle vara bra sex kkk gillar den dej som är öppen sinnen och vill göra kille nöjd och så skulle oxå göra dej är 46år kåt hör av dej till 0736263181 .så kan vi pratar .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *