Älskar snuskigt snuskiga saker

Älskar snuskigt snuskiga saker och vill se vad folket här går för. Kanske finner jag intresse. Mina kurvor älskar jag, men tänder inte på killar med övervikt. Jag är inte fet, men inte heller smal. Älskar att känna hur min kropp rör sig av en killes hårda stötar i mig och smiskningar över min runda bakdel. Är intresserad av att prata med killar som har intresse av snuskiga flickor och som anser att “gör om, gör rätt” är disciplin. Som belöning tycker om att få höra “duktig flicka” hon lyckats tillfredsställa på rätt sätt. Att bli fostrad och formad till den du vill att jag ska vara kräver min tillit och respekt, som inte är den lättaste att få. Har du inte tålamod, gå då vidare.

Mer om mig.. Jag är pedantiskt. Det gäller det mesta i mitt liv som tex min garderob, mitt hem och det jag tar för mig ska avslutas med perfektion. Älskar inredning och dyr elektronik pryder mitt hem. Jag kan verka kaxig och egenkär, kan hålla med till viss del. Har alltid ett uppsatta mål i mitt liv jag vill uppnå, ibland kan jag misslyckas, men oftast blir det som jag vill. Är sällskapssjuk och väldigt social, älskar människor.

Bli medlem gratis och svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *