Älska med en annan man

alska-med-en-annan-manHej! Jag är en gift kvinna på 35 år som har länge fantasierat om att älska med en annan man. Nu är jag trött på att bara fantasierna och vill på detta sätt träffa en annan man som är i samma situation. Jag är frisk, ren och intelligent. Kan tänka mig göra det mesta i sängen. Vi två sätter gränserna. Är du i samma situation så skriv till mig så kanske vi kan förverkliga våra drömmar kanske. Kramar.

Bli medlem gratis och svara!

One comment

  1. Hey, du verkar vara en väldigt intressant kvinna och på sättet du skriver låter det redan sexig kan bara tänka mig hur det är att träffa dig i verkligheten hur sexig och passionerad vild het sex vi skulle ha.
    Kik:darknightbegiins
    Hör av dig om du vill utforska detta vidare puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *